Parkgondozás, fűnyírás, fűkaszálás, gazirtás, füvesítés, tereprendezés
5008 Szolnok Veres Péter utca 44.
Ipari fűkaszálás és hótolás
Hétfőtől-Péntekig: 07:00 - 17:00

Gondoskodunk róla, hogy cége telephelye, környezete rendezett, gazmentes és ápolt legyen. Az extrém magas fű vagy bokros területek kaszálását is ránk bízhatja. Szakmai hozzáértésünk garantálja, hogy a füves területek mindig ápoltak, gondozottak legyenek.

ÁPOLT, GONDOZOTT KÖRNYEZET

Azt szeretnénk, ha ügyfeleink elégedettek legyenek munkánkkal. Folyamatosan fejlesztett gépparkunk és hozzáértő kollégáink gondoskodnak arról, hogy ön és a telephelyre érkező látogatók elégedettek legyenek a környezettel.

CÉGE, TERÜLETE ELSŐ BENYOMÁSA A GONDOZOTT PARK 

Tisztában vagyunk azzal, hogy az ingatlan egy nagy beruházás. Azt szeretnénk, hogy ügyfeleink tudják, hogy mi mindig ott vagyunk, hogy segítsünk elérni az ingatlanhoz kapcsolódó álmaikat.

WP_20150508_11_56_17_Pro

 

img_divider

Szolgáltatásunk legfőbb előnyei

  Gyönyörű, rendezett környezet   Precizitás   Megfelelő technika, folyamatosan fejlesztett géppark   Határidők tartása, gyors munkavégzés   A keletkezett zöld hulladék elszállításáról is tudunk gondoskodni

Tapasztalat

Több év tapasztalata fűnyírás és fűkaszálás területén. Hívjon minket bizalommal!

Kapacitásunk

Évről évre fejlesztjük személyi és technikai feltételeinket. Az éves kapacitásunk jelenleg kb. 4 000 000 nm.

Pontosság, megbízhatóság

Elégedett ügyfelek, rendezett környezet, pontos munkavégzés. Ez a Forfex Kft. Érdekli valamelyik szolgáltatásunk? Kérje díjtalan helyszíni felmérésünket és ajánlatunkat! Hívjon bizalommal!